aboutus
lopende band

      Onze fabriek wordt gevestigd in Bazhou, China, die een gebied van 15.000 vierkante meters behandelen, met 150 geschoolde arbeiders en een professioneel productontwerp en een verkoopteam. De jaarlijkse productiecapaciteit overschrijdt 350.000 reeksen. Wij produceren beklede bedden met laden, platform doorgenaaide bedden, de beklede bedden van het opslagplatform, bekleedde de koningin-grootte bedden, en bekleedde bedden voor slaapkamers.

 

      Ons bedrijf heeft een kwaliteitscontroleteam dat de kwaliteit door het productieproces controleert. QC de leden zullen ervoor zorgen dat de producten goede kwaliteit, duidelijke gebruikershandleidingen hebben en verpakking perfectioneren. Wij hebben ook professioneel verkoop en naverkoopwaarborgteam om u van een vrede van mening het kopen ervaring en de nadenkende naverkoopdienst te voorzien. De producten van ons bedrijf zijn zeer populair in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Hongarije, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Korea, Japan en andere landen. Of u geinteresseerd in onze standaardproducten bent of uw OEM/ODM-vereisten hebt, heten wij u welkom om ons op elk ogenblik te contacteren.

 

Productieproces

Meer dan 10 jaar van aangepaste meubilairervaring

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD fabriek productielijn 0

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD
OEM / ODM

Ons bedrijf heeft zijn eigen uniek team van ontwerpers om aan de behoeften van verschillende soorten OEM$ODM-klanten te voldoen!

 

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD
R & D

Onthaal aan het Meubilairco. van Bazhou QianSHangOu, Ltd. Wij zijn een meubilairfabrikant die met een geschiedenis van meer dan 10 jaar, zich in R&D, ontwerp, productie, verkoop en naverkoop de dienst specialiseren. De belangrijkste producten zijn zachte bedden, matrassen, ijzerbedden en professionele bedfabrikanten. De producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Australië, Europa, het Midden-Oosten, en Azië.

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD fabriek productielijn 0

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD fabriek productielijn 1

om klanten van de producten van uitstekende kwaliteit te voorzien, gebruikt ons bedrijf high-end machines en de recentste geautomatiseerde productielijnen. Wij hechten altijd groot belang aan de opleiding van technisch personeel. Onze sterke mogelijkheden van R&D en van het ontwerp, strikt systeem voor kwaliteitscontrole en de levering van 100% maken op tijd onze klanten tevreden en vertrouwen op ons.

OU van QIAN SHANG opdracht-met ons team van ervaren ontwerpers en professionele technici, moeten wij hier uw droomhuis in werkelijkheid veranderen. Wij beloven om u te begeleiden

door elke stap van de woonwijk met een persoonlijke houding, en help u een mooi en functioneel nieuw huis binnen uw begroting tot stand brengen, terwijl het verlenen van de producten van uitstekende kwaliteit en de beste naverkoopdienst. Ons doel is problemen aangaande de baanplaats te elimineren en alle problemen te verhinderen te gebeuren aan u!

OU van QIAN SHANG willen de professionele ontwerpers om de producten aan te passen u

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD
Contactgegevens