aboutus

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD

Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken: QianShangOu
Aantal werknemers: 400~500
Jaarlijkse omzet: 10000000-30000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

   

  OU van QIAN SHANG is een professionele fabrikant van zachte bedden. Ons bedrijf heeft onophoudelijk de kwaliteit van zachte bedden en verstrekkend hoog-tevredenheid en de zachte bedden van uitstekende kwaliteit aan de wereld verbeterd. OU van QIAN heeft SHANG zich op het ontwerp, de ontwikkeling en de innovatie van zachte bedden sinds 2011 geconcentreerd. Zijn producten omvatten beklede bedden met laden, platform doorgenaaide bedden, de beklede bedden van het opslagplatform, bekleedde de koningin-grootte bedden, enz.

 

      De kwaliteit is ons criterium, is de innovatie onze traditie, en de leidende tot en belangrijke moderne huiscultuur is ons doel. In de dagelijkse verrichting en het beheer van het bedrijf, hangen wij altijd de kernwaarden aan van „klantentevredenheid, kwaliteit eerst“, combineren geavanceerde ontwerpconcepten en uitstekende producttechnologie, erven schrijvers uit de klassieke oudheid, bereiden de weg en vernieuwen, en voorzien consumenten van het huisleven van uitstekende kwaliteit.

 

      Zijn de hoofdmarkten van ons bedrijf in Noord-Amerika, Europa, Australië en andere nieuwe landen. Als bedrijf met een lange geschiedenis, heeft ons bedrijf goede behulpzame relaties met vele meubilairgroothandelaars en verdelers over de hele wereld gevestigd. Wij verheugen ons op het samenwerken met meer bedrijven en geloven dat onze producten van uitstekende kwaliteit en goede dienst ons win-win voordelen zullen brengen.


      OU van QIAN SHANG hoopt oprecht om met u samen te werken.

Geschiedenis

Opgericht in 2011, OU van China Bazhou QIAN SHANG is Meubilairco., Ltd een professionele meubilairmerk het integreren onderzoek, een ontwerp, een productie, verkoop, planning en de dienst. Ons bedrijf heeft onophoudelijk de kwaliteit van zachte bedden en verstrekkend hoog-tevredenheid en de zachte bedden van uitstekende kwaliteit aan de wereld verbeterd. Sinds zijn onderneming, hebben wij geconcentreerd ons op het ontwerp, ontwikkeling en innovatie die van zachte bedden, traditioneel vakmanschap combineren met moderne concepten, en na de normen van comfort, milieubescherming, manier, en gezondheid, en de principes van menselijke wetenschappelijke slaap de de combineren om high-end zacht meubilair te creëren.
De producten omvatten beklede bedden met laden, platform doorgenaaide bedden, de beklede bedden van het opslagplatform, bekleedde de koningin-grootte bedden, enz.

China Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

      OU van China Bazhou QIAN SHANG Co., Ltd hangt altijd eerst het commerciële beleid van „Kwaliteit, de Dienst eerst, Voortdurende verbetering, Innovatie om Klanten“ te ontmoeten, en „nul tekorten, nul klachten“ als kwaliteitsdoel aan. Bovendien keurt OU van QIAN SHANG lopende bandverrichting goed, die de levertijd van geëindigd - producten verkort, het werkefficiency, verbetert en de geschikte partijvraag van klanten ontmoet.

Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%) Hoofdproduct
Zuidelijk Europa 20.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Noordelijk Europa 17.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Noord-Amerika 10.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Zuidoost-Azië 10.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Westelijk Europa 10.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Midden-Amerika 10.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Oost-Europa 8.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Zuid-Amerika 5.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Het medio Oosten 5.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands
Zuid-Azige 5.00% Metaalbed; Stoffenbed; Matras; Nightstands

China Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

China Bazhou QIAN SHANG OU Furniture Co. LTD Bedrijfsprofiel 1

FAQ

1.Are u een vervaardigingsbedrijf?
Ja, werd onze fabriek opgericht in 2010.Our-producten is heet over de hele wereld verkocht met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs.

2. Wat zijn uw hoofdproducten?
Huismeubilair, dat bankbed, leerbed, stoffenbed, opslagbed, nachttribune enz. omvat.

3. Kan ik de kleur kiezen?
Ja, bieden wij soorten kleuren voor verschillende materialen, zoals Pu, Stof aan.

4. Kan ik de grootte van product veranderen?
Ja, hebben wij standaardgrootte voor alle producten en wij kunnen verschillende grootte rekenschap gevend aan uw speciale vereisten ook maken.

5. Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
MOQ is 1x40'HQ-container. Maar het kan worden gemengd.

6. Kan ik sommige steekproeven vóór de orden kopen?
Ja, zouden de steekproefprijs en de koerierslast vooraf moeten worden betaald.

7. Hoe lang is de Productiedoorlooptijd?
4-6 WEKEN na ontvangstbewijs van storting.

8. Wat is uw betalingstermijn?
30% storting vooraf + 70%-saldo tegen het BL exemplaar/LC bij gezicht.

Ons Team

      OU van QIAN SHANG heeft momenteel meer dan 500 werknemers, waaronder meer dan 30 hogere technische personeel en meer dan 30 internationale verkooppersoneel. U kunt rusten verzekerd dat alle beklede geproduceerde bedden voldoen aan internationale normen en een goede reputatie in binnen- en buitenland gewonnen.

 

De verrichtingsnorm van Qianshang ou cutting
1. Volgens de dagelijkse orden, zal het personeel naar het pakhuis de overeenkomstige die stoffen en de malplaatjes gaan ontvangen voor productie worden vereist.
2. Controleer de eerst gebruikte stof schade. Als de stof kleurenverschil heeft, merk het en informeer relevant personeel voor bevestiging.
3. Typografie en tekenings de lijnen zouden het kleine principe van „grote eerste, toen, oppervlakte moeten volgen eerst, dan kant“.
4. Nadat de typografie wordt voltooid, controleer of de hoeveelheid hetzelfde als de steekproefvereisten is, of de richting van het stoffenpatroon hetzelfde is, of er om het even welke ontbrekende steekproeven zijn, en het bedrag overschrijdt de quotanorm. Wacht op te controleren punten.
5. De scherpe lijn moet met het model verenigbaar zijn, en de rechte lijn moet vlot zijn, en het gebogen deel moet vlot zijn. Alle besnoeiingen zijn duidelijk duidelijk, en de scherpe fout zal niet groter dan 0.5mm zijn.
6. Voor speciale orden of onbegrijpelijke delen, gelieve te maken aan relevant personeel duidelijk vóór productie, om onnodig afval en verlies te vermijden.
7. Nadat het knipsel wordt voltooid, moeten het hoofd, de voet, de stijl en andere delen van het bed worden gesorteerd en keurig worden geplaatst, in de gespecificeerde positie of de plank op zijn beurt worden geplaatst, en duidelijk worden gemerkt.


Ou van Qianshang het Naaien workshop werkende normen
1. Volgens de stijl, ontvangen de specificatie en de hoeveelheid op de orde, het knipsel.
2. Scheid de ontvangen stoffen: hoofd, voet, stijl, enz. Dan steek overeenkomstig de de ambachtnorm van de stijl of het werknorm van de voorproductiesteekproef.
3. Wanneer het stikken, wordt het vereist om het corresponderen te snijden, zou de steeklengte hetzelfde moeten zijn, zou de lijn vlot moeten zijn, zou de boog vlot en natuurlijk moeten zijn, zou naaien van rimpels vrij moeten zijn, zou het naaien moeten worden gebogen, en de het naaien grootte zou inconsistent moeten zijn.
4. De stootvoegen zijn keurig wanneer het naaien, geen verbuigingslijnen, geen verbindingsdraden, zijn de stootvoegen van trekkrachtpunten vlak, zijn de vlakke naden vast, en geen weg het vallen.
5. Nadat het naaien wordt voltooid, snijd de bovenmatige draadeinden en de niet-geweven stof van het drukstootkussen op het product. Geëindigd - de producten worden keurig gesorteerd en gestapeld, en het volgnummer wordt geschreven, en het stijl en productieaantal wordt verzonden naar het pakhuis.


Van de het pakketworkshop van Qianshang ou soft de verrichtingsnorm
om productkwaliteit te verbeteren, verminder de klachten van de kwaliteitsklant, verbeter het werkefficiency, en verhinder de herhaling van problemen die het externe beeld van het product beïnvloeden, zijn de volgende werkende normen geformuleerd voor deze workshop:
1. De workshoparbeiders moeten de het werkregeling van de afdelingssupervisor uitvoeren. Werk met dagelijkse normale productie samen.
2. Wanneer het productiepersoneel de halffabrikaten van het vorige proces ontvangt, zouden zij zorgvuldig moeten controleren om producten met gebreken te verhinderen in de workshop te stromen, die de kwaliteit van het zachte pakket zal beïnvloeden en ongeschikte producten zal worden.
3. In het productieproces, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat elk product gekwalificeerd is, is de lijn van het hoofd van het bed vlot en volledig, en de trekkrachtpunten zijn evenwichtig en overgeheld niet. Het is verboden om de spijkers te missen, is de hoofdoppervlakte van het bed ongelijk, is de oppervlakte los, en de kwaliteitsproblemen zoals rimpels zijn belemmerd.
4. Alle producten moeten overeenkomstig de werkende normen van de voorproductiesteekproeven van de orde worden geproduceerd, en het is strikt verboden om hen naar believen te vervaardigen. De productie van producten beneden de maat zal op tijd de levering beïnvloeden.
5. Wanneer het aanpassen van het zachte pakket, moet u het plaatsen eerst, plaatst het eerst, en verzegelt het in orde, en keert het ongeschikte halffabrikaat naar het proces voor in time reparatie terug.
6. Tijdens productie, besteed aandacht aan de rechte en vlotte lijnen van het product, zijn de hoeken volledig zonder rimpels, is de grootte van de kanten hetzelfde, zijn de spijkers vlak, moet het afgewerkte product alleen worden geïnspecteerd, en het volgende product zou moeten worden gemaakt nadat het wordt gekwalificeerd. Het wordt gevonden tijdens de verpakkingsprocédé Kwaliteitsproblemen zou moeten tegengehouden in time zijn, en de niet-overeenkomende producten zouden niet moeten worden toegestaan om in het volgende proces te stromen.
7. Na geëindigd - de producten worden geïnspecteerd en gekwalificeerd door de supervisor, zouden zij worden schoongemaakt en worden gestapeld, keurig moeten met hun eigen jobnummer worden gemerkt, en met productetiketten en hoeveelheden worden gehecht alvorens zij in de verpakkende workshop kunnen worden gebracht.
8. De nieuwe werknemers moeten opleiding op het werk ondergaan alvorens zij kunnen onafhankelijk produceren. In het proces, wanneer er een probleem is geen dat u kunt behandelen of, kunt u uw supervisor om begeleiding moeten vragen, en u niet ruw, roekeloos doen, en produceert producten beneden de maat.
9. Alle werknemers in de workshop moeten hun banen organiseren reorganiseren en schoonmaken elke dag. Vermijd krassen en het bevlekken van gekwalificeerde producten. U zult voor de veroorzaakte schade verantwoordelijk zijn.


De workshop werkende normen van Qianshang ou woodworking
1. De workshopwerknemers volgen de productieregelingen van de workshopsupervisor om het werkproductie uit te voeren, en niet om uitgevoerd naar believen te produceren.
2. Het leegmaken moet volgens de vereisten van de orde en de relevante gegevens en de malplaatjes op het ordemodel worden gesneden. De besnoeiingsplaat moet met de steekproef en groottevereisten verenigbaar zijn. De productiefout zal niet groter dan 0.5mm zijn.
3. Voor de onduidelijke delen van de orde, moet u de workshopsupervisor om instructies duidelijk vragen alvorens grote goederen in de toekomst te produceren. De besnoeiingsplaten moeten worden gesorteerd en worden gestapeld en duidelijk worden gemerkt.
4. Het genagelde houten kader moet volgens de vereisten van de ordestijl worden aangepast, en de verrichtingsnorm wordt veroorzaakt volgens het de verrichtingsproces van de voorproductiesteekproef.
5. Alvorens het houten kader te nagelen, te controleren gelieve of de raad standaard is en of het beschadigd is. Gebruik materialen en redelijk strikt belemmeren afval.
6. 3-4 spijkers van het spijkerkanon bij de douaneinterface van het houten kader. De willekeurige spijkers, de ontbrekende spijkers, en de lekkage van de kanonspijker zijn strikt belemmerd. Zorg ervoor dat de kaderstructuur vast is
7. De bindende hoek van het houten kader is verticaal, en het boogvormige deel wordt aangepast volgens de modelboog van het genagelde houten kader. De willekeurige productie is strikt belemmerd.
8. Het aangepaste gebeëindigde houten kader moet alleen worden geïnspecteerd, en dan keurig worden geplaatst, en door de supervisor worden gecontroleerd en met het overeenkomstige productieaantal worden gemerkt alvorens het in het halffabrikaatgebied kan worden getrokken.
9. Zet de gebeëindigde houten kaders (hoofd, stijl, en voet van het bed) in categorieën, en vind dan de overeenkomstige ponsenvorm volgens de stijl, boorgaten, en telegrafeer hen. Keurig gestapeld, en werk met de supervisor samen om de voltooiing van het product te controleren.

Contactgegevens