news

Welk soort beter zacht bedhuis is?

August 3, 2021

Nu houdt iedereen van zachte bedden, hoofdzakelijk omdat de kwaliteit van slaap beter is, zodat welk soort zacht bedhuis beter is?
1. Het lichaam en het bed hebben een vrij hoge graad van pasvorm, zodat elke duim van het lichaam het bed kan raken zoveel mogelijk, om verschillende lichaamstypes te ontmoeten. Betreffende de druk op de schouders en de billen die, vermindert het het ongemak en de tederheid door de druk namens het lichaam wordt veroorzaakt, en houdt het bloedvat gedeblokkeerd.
2. Het zachte bed zou genoeg veerkracht moeten hebben en de reactiesnelheid zou snel moeten zijn. Als het drukdeel van het bed snel zou moeten dalen, zou het deel van de drukhulp snel moeten terugkaatsen, zodat de snelle reactie mensen kan maken die, enkel zich als slaap omkeren in de katoenen hulpeloze stapel wordt omgekeerd, vooral vermoeid.
3. Geen kwestie hoe u slaapt, houdt uw lichaam in een natuurlijke ontspannen staat, zelfs als u aan uw kant ligt, recht houdt uw stekel; wanneer het liggen op uw rug, houd uw stekel in een ondiepe vorm van „S“ om lokale compressie van de tussenwervelschijf te vermijden toe te schrijven aan ruggegraatsmisvorming, zodat de tussenwervelschijven, vooral de lumbale tussenwervelschijven, kunnen worden gerust en worden hersteld, daardoor verminderend het voorkomen van lumbale spondylosis.
4. Het zachte bed moet goede luchtdoordringbaarheid hebben, omdat het menselijke lichaam geventileerd zal voelen en wanneer het slapen zal koelen; slapend op een zacht bed, plus een zachte bedmatras, zijn het contactgebied tussen het menselijke lichaam en het bed groot, en het contactdeel kan niet de lucht direct contacteren. Dit is ook de belangrijkste reden waarom het zachte bed heter voelt. Daarom is de goede luchtdoordringbaarheid bijzonder belangrijk voor zachte bedden.
5. Kies een zacht bed dat geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde bevat, zodat het geen kwaad aan het menselijke lichaam zal veroorzaken en geen verontreiniging aan het milieu zal veroorzaken. Het gebruik van katoenen stoffen zal geen statische elektriciteit, huidirritatie, en voordeelgezondheid verminderen produceren.

laatste bedrijfsnieuws over Welk soort beter zacht bedhuis is?  0